Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (100. ep.) 16.06.2017. – Teni odlazi u Đaipur jer misli da je Parth u opasnosti!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (100. ep.) 16.06.2017. – Teni odlazi u Đaipur jer misli da je Parth u opasnosti!

By  | 

Teni odlazi u Đaipur jer misli da je Parth u opasnosti!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće kako Meghna kaže Naini da će živeti u kući za goste. Naina kaže da ne želi njenu pomoć i pita je da je pusti da se bori sama. Doda: ,,Vas dvoje ste me učinili jakom. Mislim da mogu sve sama da sredim.” Kunal izvadi novac iz svog novčanika i pita Nainu da ga uzme. Naina odbija. Kunal joj kaže da će se naljutiti, ako ne prihvati taj novac. Kaže joj da je neki stan prazan i pričaće sa vlasnikom, i pita je da razgovara o iznajmljivanju. Naina se složi.
Nandkishore kaže Karanu da je veoma ponosan na njega. Karan mu kaže da je to hteo čuti od njega, ali je zato izgubio Nainu. Nandkishore ga pita da ne bude tužan zato i govori mu: ,,Ne možemo joj verovati. A ona… Da hoće, može se vratiti nazad. Tako da je sve legalno i okej sada. Napravićemo aranžmane za vaš razvod.” Nirmala donosi vodu i kaže da je razvod pogrešan. Nandkishore joj ljutito baca vodu u lice i kaže: ,,Ovo sam uradio da bih te osvestio i pokazao gde si! Ova odluka o razvodu je doneta već i biće za dva dana.” Čaša vode pada na zemlju i pukne. On grdi Nirmalu.
Meghna se seća kad je sprečila Nainu da ide u Karanovu sobu i uzela joj poslužavnik za hranom iz ruke. Oseća se loše zbog svega toga. Meghna plače.. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *