Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (100. ep.) 16.06.2017. – Teni odlazi u Đaipur jer misli da je Parth u opasnosti!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (100. ep.) 16.06.2017. – Teni odlazi u Đaipur jer misli da je Parth u opasnosti!

By  | 

Kunal je vidi da plače i smiruje je, teši je: ,,Naša veza je slaba, ali biće bolje uskoro. Znam to. Hajde, smiri se, znam šta će ti sada prijati – idi i popričaj sa Shorvori (iz ,,Dil Se Dil Tak”).”

Meghna zove Shorvori i ispriča joj o Naini i Karanu. Ona je onda pita o njenom životu. Shorvori joj kaže da će doći u Đaipur i iznenaditi je.
Sharda/Nainina majka i Naina su u prodavnici. Naina je pita da ne brine. Kaže joj da će se zaposliti uskoro, sve će srediti, nema više razloga za brigu. Sharda joj kaže da to nije lako, ali je sigurna da će se boriti za svoju Swabhiman. Ona je pita da je zove čim joj nešto treba. Sharda odlazi. (Puno ima serije je ,,Ek Shringaar Swabhiman, prim. prev.)
Naina zaustavlja taxi i želi da sedne. Teni je u tom istom taxiju i hoće da sedne. Naina je pita da ide ovim, a ona će drugim taxijem. Teni kaže da je u žurbi i pita je da dođe, ponudi joj prevoz. Ona odvodi Nainu odatle na silu. Naina je pita da li ide da se vidi sa mužem. Teni kaže da ide kod prijatelja. Naina kaže da i ona ima jednog prijatelja, koji joj je takođe muž. Teni stavlja telefon na sedište taxija i odlazi, zaboravivši na to i uzima Nainin telefon. Naina uzima Tenin mobilni telefon, izlazi iz taxija i ulazi u svoju novu kuću. Karan zamišlja Nainu u kući i rastuži se, jer je nije mogao naći. Svira ‘Bolna Mahi Bolna’….. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *