Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (100. ep.) 16.06.2017. – Teni odlazi u Đaipur jer misli da je Parth u opasnosti!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (100. ep.) 16.06.2017. – Teni odlazi u Đaipur jer misli da je Parth u opasnosti!

By  | 

Naina se seća njega i plače.

Karan je zamišlja svuda u njegovoj sobi i plače. On izlazi iz kuće. Tada, Teni zove Nainu i kaže joj da su im se mobilni telefoni zamenili. Pita je da se vide i da joj vrati njen telefon. Teni krene, ali neki automobil ide prema njoj. Karan dolazi tu na vreme i spašava je. Vozač auta staje i izvinjava joj se. Teni ga pita da ih onda preveze ako mu je stvarno žao. Oni sednu u auto. Naina dolazi na mesto gde ju je Teni malopre odbacila i čeka je da dođe tu.
Teni kaže Karanu da izgleda dobro, ali tužno. Pita ga da joj kaže šta ga muči. Karan ne želi da deli brigu ni sa kim i pita je da li uvek toliko priča. On se seća kada je rekao Naini da ode od njega. Razvodna kutija u hotelu počne da gori.. Naina je zove i kaže da čeka. Teni ga pita da joj kaže šta se desilo. Karan joj kaže da je njegov problem veoma komplikovan i kaže da ima ženu, ali je gleda samo kao prijateljicu… Parth je zaglavljenom u požaru. Naina gleda..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Neko zaustavlja Shorvori i kaže joj da ne sme ući unutra, trudna je. Teni je šokirana. Naina spašava neku devojčicu. Karan spašava istu devojku. On kreće da izbavi i Nainu iz požara, ali se vatra uzdigne.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *