Divlja zemlja 53. i 54. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 53. i 54. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 53. i 54. epizoda!

53 epizoda

Silvia kaže Carolini da je Carlos povukao prijavu protiv nje zahvaljujući Victoru koji mu je zapretio tužbom za sva zlodela. Daniel kaže Isabel da je Carolina slobodna. Sergio je radostan jer neće morati zatvoriti deo klinike koji radi za državno zdravstvo. Isabel sazna da je Carolina trudna. Carolina je zamoli da nikome ništa ne govori. Isabel kaže Danielu da ipak nije trenutak da odaju svoju vezu. Carlos dolazi kod Caroline po sina. Olga kaže Anibalu da zna sve njegove mutne poslove s Amadorom i upozori ga da, ako bude dobar, neće ga prijaviti. Olga ugleda Isabel i poljubi Anibala pred njom.

54 epizoda
Carolina dolazi dolazi da peva u bar kako bi mogla viđati sina. Elisi kaže da je našla posao u apoteci. Danielgovori Isabel da je mislio da skriva njihovu vezu zbog Anibala, ali da shvata da je to zbog Caroline. Alejandra zahvali Urielu jer je otišao s njom na ultrazvuk. Uriel kaže da će dete imati sve, ali da njih dvoje neće biti zajedno. Isabel kaže Danielu da je Carolina trudna s njim i da želi pobaciti.Danijel obeća da će zbrinuti nju i dete, ali ne želi da to utiče na njihovu vezu. Carolina kaže Elisi da nosi Danielovo dete i da nije sigurna hoće li ga zadržati. Amparo zatekne Daniela i Isabel kako se ljube.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *