Divlji - 21. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 21. epizoda!

By  | 

Jaman je stjerao u ćošak Serhana i Šebnem uvjerivši sve da su oni ti koji su ubili Esrefa. Ova informacija, koju su čuli svi na komemoraciji, pogodila je članove porodice  Sojsalan poput bombe. Ona koga je to najviše pogodilo je Ruja. Jamanova sumnja u njenu majku otvara put bez povratka za oboje.

Za Neslihan je poražavajuće kada dvoje ljudi koje je godinama držala najbližima pored sebe privede policiji kao osumnjičene za ubistvo svog oca. Dok je tražila sigurno utočište, pred njom se pojavila Guvenova žena Ozge i istina ju je teško pogodila.

Dok Ozge želi upoznati Jamana i shvatiti u kakvu je zamku upala, ona brzo ulazi u njihove živote. Ruja, potresena hapšenjem svoje majke kao osumnjičene za ubistvo od svog oca Metina saznaje neke jos bolnije istine.

Šebnem i Serhan pokušavaju svu krivicu svaliti na Metina. Kako bi zaštitila ono sto je ostalo od njene porodice Ruja ulazi u borbu cak i protiv Jamana. Dok on ide naprijed ne znajući da je put kojim ide trnovit Jaman je odlučan ne odustati od nje ni pod koju cijenu.

Ruja traži pomoć od Alaza koji joj pristaje pomoći. Asi ih pronalazi. Kada Metin preduzme očajnički potez, svi će biti zapanjeni. Šebnem i Serhan su uspjeli u svojoj igri i Metin je stradao. Ubio je sam sebe. Ruja je skrhana i preduzima šokantan korak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *