Divlji - 9. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 9. epizoda!

By  | 

Serhan je šokiran kada sazna da Ruzgar nije dao izjavu policiji da je Alaz kriv za njegovo stanje. Saznajemo da je Jaman Ali zaprijetio Ruzgaru da ne otkrije Alaza i otkrije Serhanu da je to učinio zbog njega i majke, obećao joj je.

Dok Asi i Džesur krive Jamana za njegovu izjavu policiji, Ali Jaman poludi što svi imaju očekivanja od njega. Serhan nazove Alaza da se vrati.

Kad Čagla sazna da joj je zabranjeno vidjeti Ruzgara koji je u njihovoj bolnici, zamoli Džesura za pomoć. 

Dok Jaman sjedi za istim stolom s Guvenom i dijeli svoje probleme, Alaz otvara svoje srce Serhanu. Ruja se pojavljuje i Jaman Ali i ona pričaju i mire se.

Kada Čagla sazna da nije samo Jaman nego je i Alaz taj koji je Ruzgara stavio u komu, uvlači oba svoja brata u strašnu zamku kako bi ih naucila pameti, koristeci Ruju kao mamac.

Dok doktor Guven odlučuje o operaciji koja je potrebna da Umut prohoda, Serhan ima zao plan. Prema planu, Umut ce umrijeti, dok ce se Edže oporaviti i vratiti kući. Dok su Serhan i Šebnem potreseni viješću da Esref traži obdukciju, Serhan daje Šebnem lekciju života.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Suočena sa optužbom da je ubila Džanera, Šebnem nema izbora nego pobjeći. 

Nakon što su pretučeni, Jaman Ali i Alaz se smiju i zbližavaju kao prava braća. Ali Ruja dolazi, istovremeno kad i Asi.

Ruja zagrli Jamana i njih dvoje su bliski. Asi ne može to gledati i izađe vani, a za njom i Alaz koji dijeli isti bol od neuzvraćene ljubavi.

Gleda u Asi i ide ka njoj, gledaju se, a onda je Alaz poljubi. Serhan otkrije Jamanu da je Ruja uzrok zašto ga Alaz mrzi i traži od njega da dokaže da je dobar brat i udalji se od Ruje.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *