Divlji - 18. epizoda!Look

Turske Serije

Divlji – 18. epizoda!

By  | 

Jaman odigra igru i uspije spriječiti sve Serhanove planove da sebe prikaže žrtvom. Serhan sada mora osmisliti svoj novi potez kako bi zadržao Neslihan.

Šebnem i Metin kada saznaju da je Alaz pokušao ubiti Jamana i Ruju, a da Serhan štiti svog sina, natjera Šebnem da preispita sve svoje odluke.

Alaz govori Asi da ga ostavi samog i da je to zaslužio. Povrijedi je riječima da je bio sa njom da bi imao alibi, a sve kako bi je natjerao da ode.

Asi ga dovodi Guvenu koji spasi Alazov život. Serhan dolazi po Alaza. Jaman otkrije svima na šta su spremni Alaz i Serhan i zakune se da su oni njegovi neprijatelji. Guven mu pruža podršku.

Neslihan uz Jamanovu podršku izlazi pred novinar i otkrije istinu da je Guven Jamanov otac.

Ali Guven joj kasnije skrene pažnju da je on oženjen i da je njegova žena tako saznala za to. Asi provodi noć napolju i razboli se. Alaz kada čuje za to, doleti do nje i priznaje joj da ga tjera da se osjeća čudno, razmišlja o njoj, okupirala mu je misli. Poljubi je, a ona se probudi i kaže mu da ga mrzi.
Alaz namjerno odlazi kod Guvena gdje ga nađe Jaman i počne ga tući jer ga Alaz provocira sa Asi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Guven spriječi svađu.
Ruja govori Jamanu da ne može tako postupati jer ae neće razlikovati od Alaza. Alaz mu javi da je Serhan uzeo pištolj i pošao da ubije Guvena.

Jaman upada u kuću i nalazi djeda u krvi a pored Guven u nesvijesti. Policija dolazi i hapsi Guvena i Jamana.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *