Djevojka sa sela – od 18. do 21. ep. – Hulija napusti Kerima!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – od 18. do 21. ep. – Hulija napusti Kerima!

By  | 

Hulija napusti Kerima!

18: Nilajina porodica saznaje da Nilaj ima dete, pa krenu za njom, zbog čega Nilaj bude u problemu. Mahir saznaje da je Melek oteta nakon istrage. Hulija traži od Bajrama pomoć kad sazna ko je oteo Melek. Sa jedne strane, Bajram i Kerim zajedno kreću na put kako bi spasili Melek, a sa druge Hulija reši da svojim metodama kazni otmičare.

19: Mufit uhvati Huliju i Mahira kojima plan krene naopako. Hulija mora objasniti Kerimu i njegovoj porodici šta je usred noći radila sa Mahirom ispred Mufitove firme, što je dovodi u tešku situaciju. Husejin pokušava da nađe rešenje, zabrinut je jer ne može da pronađe Melek.

20: Zejnep zaslepi mržnja prema Huliji i porodici Dževher pošto gubi nadu da će očuvati porodicu sa Husejinom. Da bi ih sve uništila, smislila je plan koji sprovede u delo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


21: Hulija napusti kuću i Kerima, pošto izgubi svaku nadu da će je Kerim zavoleti. Kerim je u šoku saznavši to, nije mogao ni zamisliti da će Hulija otići. Počne da traži poklon koji je Hulija ostavila u slučaju rastanka. Mahir predaje Kerimu dokumente kojima su Zejnep i Mufti godinama ucenjivali Bajrama.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *