Djevojka sa sela – od 46. do 48. ep. – Hulija rađa ćerku!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – od 46. do 48. ep. – Hulija rađa ćerku!

By  | 

Hulija rađa ćerku!

46: Dok se Hulija i Kerim i dalje svađaju u kući na planini, Mahir i Husejin zajedno pokušavaju da ih nađu. Hulija i Kerim traže način da pobegnu. U novinama osvane Zejnepin i Mahirov beg u Berlin. Huliju dovodi u tešku situaciju to što porodica Dževher sazna za laži kojima je htela da zaštiti svoju svastiku. Kad sazna da Kerim planira da napusti zemlju sa sinom, Hulija sa Mahirom pokušava da ga spreči. Nakon što pripremi dokumentaciju za razvod, Hulija obaveštava Kerimovog advokata da ne želi nikakvu finansijsku pomoć.

47: Melek je psihički slomljena kad je Hulija obavesti da pokušava dobiti starateljstvo nad Bahar. Hazer dovodi Huliju u bolnicu koja je počela da se porađa. Prvi dolazi Mahir, a potom Melek i Zejnep. Porodica Dževher i dalje pokušava da sazna sve tajne u vezi s Hulijom koje im je rekla Hatidže kad saznaju da je Hulija rodila ćerku, Dugme.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


48: Kad primi vest o nestanku, Kerim počinje da paniči. Neka misteriozna osoba pošalje cveće Huliji u bolnicu. Sumnja se da je to Hazer. Dugme mora ostati još neko vreme u inkubatoru, dok je Hulija puštena iz bolnice. Hulija odbija da se vrati kod Dževherovih iako Kerim insistira. Ona sa Mehmetom odlazi kod sestre. Da bi sredila narušene odnose između Kerima i Hulije, Zejnep smišlja pakleni plan koji krene da se odvija u neočekivanom smeru.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *