Djevojka sa sela – od 55. do 60. ep. – Hulija i Kerim se presele, Hazer hoće da se sveti Dževherovima!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – od 55. do 60. ep. – Hulija i Kerim se presele, Hazer hoće da se sveti Dževherovima!

By  | 

Hulija i Kerim se presele, Hazer hoće da se sveti Dževherovima!

55: Husejin i Kerim traže izlaz iz smrtne klopke u koju ih je uvukao Džem, dok se Hulija suočava s najtežom odlukom u životu. Bajram odlazi sa Mehmetom da bi spasio svoje sinove. Porodica Dževher ostaje potpuno nezaštićena i tu situaciju koristi Džem koji sprema udarac koji će ih sve uništiti…

56: Kaja, Mahir i Arda koji su jedini ostali se brine za sigurnost žene i dece dok se muški članovi porodice Dževher bore za sopstveni život.

57: Hazer smatra Kerima odgovornim za smrt svoje sestre i odlučuje da se suoči sa njim. Umoran od svega što mu se događa, Bajram Dževher odluči da uzme predah i da nestane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


58: Nakon što se presele u drugu kuću, Hulija i Kerim tu pokušavaju stvoriti vlastiti život, dok se istovremeno moraju nositi s porodičnim problemima.  Od Husejina Suhejla Dževher saznaje gde se nalazi Bajram, pa krene na put gde je očekuje veliko iznenađenje.

59: Svojim metodama, Hulija i Mahir uspeju naterati Bajrama Dževhera da se vrati kući. Njima stiže nova poslovna ponuda. Pošto i dalje smatra da je Kerim odgovoran za smrt njegove sestre, Hazer poludi kad sazna da njegova strina ima vezu s Bajramom Dževherom. Zbog toga kreće u akciju kako bi se osvetio.

60: Hulija se vraća operacijama s Mahirom nakon pauze te u isto vreme nastavlja igrati ulogu domaćice. Kad shvati da je Hulija igrala igru kako bi ga vratila kući, Bajram odluči da se suoči s njom.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *