Dnevnik ljubavi 17 epizoda - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 17 epizoda

By  | 

290120141438251998322_2Dnevnik ljubavi 17 epizoda

Epizoda pocinje kako Feride ulazi u Kamranovu sobu. Nakon Kamranovih tridesetdevet puta izgovorenih ,,ne volim te,, Feride ljubi Kamrana. Feride govori Kamranu da je sad mora ozeniti. Feride izlazi iz Kamranove sobe. Kamran polazi za njom,govori joj da ne ide u internat vec da ostane ovde. Kamran govori Feride da ga saceka da se obrije, pa ce zajedno poci u internat. Feride ga ne slusa i polazi sama u internat. U dvoristu internata je presrece Selim pijan, Selim verbalno napada Feride. Feride uspeva da se spasi i utrci u internat. Feride je uplasena, ulazi u spavaonu.

Sestra Aleksis ulazi u spavaonu sa zvonom da probudi ostale devojke. Ugledavsi Feride budnu sestra Aleksis govori Feridi zasto je poranila. Feride pocinje da place. Feride pita sestru Aleksis zasto ptice udaraju u prozor i pocinje jako da place. Sestra Aleksis smiruje Feride. Selim dolazi kuci pijan. Selim govori Nedzmiji da je sve to sto ga Feride nece zbog nje i pocinje da je tuce. Selim se ujutru budi trezan. Selim se jako kaje sto je napao Feride, brzo odlazi iz kuce.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U Kamranovu kucu dolazi Dzumailov sin Jusuf. Kamran obavestava svoje roditelje da ce se ozeniti sa Feride. Besime i Sejftin ponovo spremaju veridbu Kamrana i Feride. Feride je uznemirena zbog Selimovog napada na nju, ali to ne prica nikome. Kamran primecuje da nesto nije u redu. Kamran tera Feride da mu kaze sta nije u redu, ali Feride kaze da se to tice samo nje i da ne moze da mu kaze.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *