Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 242. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 242. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 242. deo
Sutra posle podne su Akaš i Miti sa decom otišli u goste kod Paninija. Deca se nisu odvajala od bebe. Miti se Paninijeva žena jako dopala, ali je videla da je jako slaba, jedva se kretala. Panini im priča da ona slabo ustaje, ali zbog njih je skupila snagu da ustane, lekove ne pije redovno i teško se oporavlja.
Miti: “A zašto ih ne pije redovno?”
Panini: “Jako su skupi pa nekada nismo u mogućnosti da ih kupimo, inače bi se uz lekove brže oporavila.”
Akaš: “Panini, ti si mi rekao da si uzeo neplaćeno odsustvo, ja ću sutra otići do firme i tražiću da se taj ugovor poništi i da ti se sve te plate koje nisi primio primiš, odjednom. Novčana sredstva ćeš primati redovno kao da radiš i bićeš pored žene dok god si joj potreban.”
Paniniju je bilo neprijatno, ali i Miti i Akaš su rekli da su mu sada pare najpotrebnije, i za ženu, a i za bebu. Akaš: “Čim budeš počeo da radiš ja ću te unaprediti i bićeš šef laboratorije.”
Panini: “Ne, ja to ne mogu da prihvatim. Moj šef je jako dobar čovek. On me je predložio da dobijem ovu nagradu jer zna da mi je novac sada najpotrebniji.”
Akaš: “Slušaj, razumem te, ali ti si dobar Mitin drug, znate se od detinjstva. I Miti i ja želimo da ti damo unapređenje. Tvom šefu nećemo skidati platu, ostaće mu ista. Ti ćeš imati istu platu kao i on, a možda i veću, a plus imam poverenja da ćeš uspešno izvršiti razne opite i eksperimente i da te tu niko više ne može zaustavljati. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno