Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 253. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 253. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 253. deo
Miti, Akaš i deca su se jako lepo proveli kod Sumitre u gostima. Svi gosti su stigli ranije, tako da su svi ustali da se sa njima rukuju i upoznaju. Jedna mlađa žena je odmah izjavila da je dosta slušala o njima i drago joj je što ih je upoznala. Svi su stajali i pričali, a onda je Sumitrin muž pitao Akaša da li voli da igra šah. Akaš je potvrdio rekavši da voli, ali da odavno nije igrao jer nema skim.
Domaćin: “E, evo gospodine Akaše, igraćete ovde sa nama! Neka naše žene sednu u dnevni boravak, a mi idemo za trpezarijski sto.”
Odmah je krenuo do police da skine šah. Skinuo je 3 garniture, ali je jedan mladi muškarac rekao da su dovoljne samo 2. Dvojica će posmatrati igrače, pa će oni igrati sa pobednikom. Tako su i uradili i Akaša su odmah smestili da igra. Žene su sele u dnevni boravak. Sumitra je odmah pitala muškarce ko je za kafu, a ko je za čaj, a zatim i žene i rekla: “Eto ženice, vi se ispričajte, a ja idem da nam skuvam čaj i kafu.”
Miti je odmah ustala i rekla: “Sumitra idem i ja sa tobom da ti pomognem.”
Pošla je za Sumitrom. Deca su se jako lepo uklopila jer je bilo dece njihovog uzrasta, nešto mlađe, a i starije. Sumitra je pristavila vodu i odmah je počela da priča Miti o belom magu. Da je planina gde treba da idu kod belog maga dosta udaljena i da se putuje oko 5-6 sati i zato bi trebale krenuti jako rano. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!