Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 253. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 253. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 253. deo
Miti, Akaš i deca su se jako lepo proveli kod Sumitre u gostima. Svi gosti su stigli ranije, tako da su svi ustali da se sa njima rukuju i upoznaju. Jedna mlađa žena je odmah izjavila da je dosta slušala o njima i drago joj je što ih je upoznala. Svi su stajali i pričali, a onda je Sumitrin muž pitao Akaša da li voli da igra šah. Akaš je potvrdio rekavši da voli, ali da odavno nije igrao jer nema skim.
Domaćin: “E, evo gospodine Akaše, igraćete ovde sa nama! Neka naše žene sednu u dnevni boravak, a mi idemo za trpezarijski sto.”
Odmah je krenuo do police da skine šah. Skinuo je 3 garniture, ali je jedan mladi muškarac rekao da su dovoljne samo 2. Dvojica će posmatrati igrače, pa će oni igrati sa pobednikom. Tako su i uradili i Akaša su odmah smestili da igra. Žene su sele u dnevni boravak. Sumitra je odmah pitala muškarce ko je za kafu, a ko je za čaj, a zatim i žene i rekla: “Eto ženice, vi se ispričajte, a ja idem da nam skuvam čaj i kafu.”
Miti je odmah ustala i rekla: “Sumitra idem i ja sa tobom da ti pomognem.”
Pošla je za Sumitrom. Deca su se jako lepo uklopila jer je bilo dece njihovog uzrasta, nešto mlađe, a i starije. Sumitra je pristavila vodu i odmah je počela da priča Miti o belom magu. Da je planina gde treba da idu kod belog maga dosta udaljena i da se putuje oko 5-6 sati i zato bi trebale krenuti jako rano. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno