Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 258. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 258. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 258. deo
Miti, slušajući sve to, je često gledala u baku koja je mirno slušala, povremeno bi i klimnula glavom u znak da razume. Ali kada je beli mag prenela reči njene majke o tome da je bila udovica i da se po drugi put udala za njenog oca, Miti je burno reagovala i rekla da to nije tačno, da njena majka nije bila udovica i da se samo za njenog tatu udala. Baka je Miti smirivala i rekla da bude mirna i da sluša. Beli mag je ćutala, meditirala i nije reagovala na Mitinu burnu reakciju. A zatim je pogledala i rekla da je razume jer i mnogi drugi isto tako reaguju za neke stvari koje nisu od pre znali ili razumeli, ali da joj majka poručuje da je ona stalno uz nju, i u teškim trenucima je spremna da joj pomogne onoliko koliko joj dozvoljavaju. Međutim, da mora da sazna najvažnije i najbitnije stvari.
Miti gleda u B.M. i kaže: “Dobro sam Vas slušala i razumela… Znači ja sam rođena sa prokletstvom… Ali, ja sam rodila tri ćerke i sina, moj muž je i dalje živ i mi živimo zajedno. Po toj kletvi mi smo trebali biti posle rođenja dece zauvek rastavljeni ili da je neko od nas dvoje umro. Znate, ja nisam udovica i moj muž nije udovac i mi živimo srećno sa svojom decom.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: India Forums

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!