Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 258. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 258. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 258. deo
Miti, slušajući sve to, je često gledala u baku koja je mirno slušala, povremeno bi i klimnula glavom u znak da razume. Ali kada je beli mag prenela reči njene majke o tome da je bila udovica i da se po drugi put udala za njenog oca, Miti je burno reagovala i rekla da to nije tačno, da njena majka nije bila udovica i da se samo za njenog tatu udala. Baka je Miti smirivala i rekla da bude mirna i da sluša. Beli mag je ćutala, meditirala i nije reagovala na Mitinu burnu reakciju. A zatim je pogledala i rekla da je razume jer i mnogi drugi isto tako reaguju za neke stvari koje nisu od pre znali ili razumeli, ali da joj majka poručuje da je ona stalno uz nju, i u teškim trenucima je spremna da joj pomogne onoliko koliko joj dozvoljavaju. Međutim, da mora da sazna najvažnije i najbitnije stvari.
Miti gleda u B.M. i kaže: “Dobro sam Vas slušala i razumela… Znači ja sam rođena sa prokletstvom… Ali, ja sam rodila tri ćerke i sina, moj muž je i dalje živ i mi živimo zajedno. Po toj kletvi mi smo trebali biti posle rođenja dece zauvek rastavljeni ili da je neko od nas dvoje umro. Znate, ja nisam udovica i moj muž nije udovac i mi živimo srećno sa svojom decom.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: India Forums

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno