Doktor - 1. epizoda - Omer se zaposli u gradskoj bolnici!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 1. epizoda – Omer se zaposli u gradskoj bolnici!

By  | 

Serija prati priču mladog hirurga koji ima 3 sertifikata iz opšte hirurgije, kardiohirurgije i heurohirurgije i važi za jednog od najboljih doktora u Turskoj. Međutim, njegov otac umire u privatnoj bolnici Gumusok. Omer smatra bolnicu odgovornom za ovu smrt. Blagovremenom intervencijom Hakana Hodže, njegov život se mijenja. Ulazi u borbu da se dokaže u ovoj bolnici gdje su smješteni poznati ljekari i hirurzi. Posebno se dr Lejla ističe među svima. Pokušavajući da pronađe mjesto za sebe u ovoj bolnici, 5 godina kasnije, nakon što izgubi pacijenta na operaciji nalazi u gradskoj bolnici Ulucinar, daleko od Istanbula. Nastojeći da se što prije riješi ove bolnice, njegov put će se uskrtiti sa Hakan Hodžom. On mijenja ime i radi kao glavni hirurg u ovoj bolnici. Osim što liječi pacijente i bori se za njihova prava, takođe obučava dva specijalizanta da postanu odlični hirurzi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *