Doktor Haus 111 i 112 epizoda!Doktor Haus šesta sezona! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus 111 i 112 epizoda!Doktor Haus šesta sezona!

By  | 

pageDoktor Haus 111 i 112 epizoda!
111 epizoda

Hause se nalazi u Psihijatrijskoj bolnici Mayfield gde se leči zbog psihoze uzrokovane ovisnošću o Vicodinu. Hause planira otići iz bolnice kad bude čist, ali dr. Darryl Nolan ga natera da ostane. Dr. Nolan pristane napisati preporuku za obnovu Hauseove lekarske licence samo ako Hause pristane na dalje lečenje.

112 epizoda
Kad Hausea presele na novo odeljenje u bolnici, zbliži se s novim cimerom Alviejem i sa Lydijom, koja pomaže Hauseu da zaobilazi pravila. Hause zamoli Alvieja da mu pomogne otkriti inkriminirajuće podatke o dr. Nolanu kojima bi, ucenjujući ga, mogao izaći iz centra i nagovara Lydiju da mu pozajmi auto za tajno izvlačenje pacijenta sa deluzijama, u pokušaju da potkopa lečenje dr. Nolana. Ali kad uslede katastrofalni događaji, Hause je skrhan i nevoljno prihvata pomoć. Foreman pokušava preuzeti Hauseov posao šefa Odeljenja za dijagnostiku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *