Doktor - 2. i 3. epizoda - Lejla je operisana!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 2. i 3. epizoda – Lejla je operisana!

By  | 

2. epizoda:
Hakan odmah vodi Lejlu na operaciju. Dok Omer pokušava spriječiti ženu koju voli da postane invalid, svjedoči koliko je Hakan vješt hirurg. Ne samo on, već i svi zaposleni u ovoj bolnici redovno prate Hakana. Lejla, čija je operacija bila uspješna, budi se još jača, svjesna svoje greške. Lejla to ni sama sebi ne može priznati, ali Omerova podrška je odlična da je podigne na noge. Dok Lejla shvata da joj je teško da ostane u bolnici, Omer želi da ode odavde što je pre moguće. Kada dobije priliku da se vrati u svoju staru bolnicu, Omer je rastrgan između svoje budućnosti i etičkih vrijednosti profesije. S druge strane, Hakan je izgubio nadu da će glavni doktor Turgut učiniti nešto po pitanju problema bolnice koji se godinama ne rješavaju. Hakan, koji odluči da slučaj preuzme lično, naići će na situaciju koju nije očekivao dok pokušava riješiti probleme na svoj način.

3. epizoda

Erol Gumusok želi da Hakan izvrši operaciju. Kada se Hakan usprotivi, prijeti mu koristeći tajnu iz njegove prošlosti. U međuvremenu, prijatelj iz prošlosti pružiće ruku pomoći Hakanu i natjerati Hakana da stavi adut na sto protiv Erola. Omer je odlučan da odustane od ostavke i ode zbog Hakana, sa kojim se ne može složiti. Čini se da napori İhsana, Mine i Turguta da razuvjere Omera neće uspjeti. Dok rane na Lejlinom zglobu brzo zarastaju, rana na njenoj duši postaje teža. Iako Lejla želi da ostane u bolnici i radi sa Hakanom, Hakan ima gadno iznenađenje za nju. Yalçın je, s druge strane, bijesan što Erolova operacija neće biti obavljena u njegovoj vlastitoj bolnici i mobilizuje sva svoja sredstva da preokrene ovu situaciju u svoju korist.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *