Dolina vukova zaseda od 139 do 141 epizode - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda od 139 do 141 epizode

By  | 

Dolina vukova zaseda od 139 do 141  epizode
139 epizoda

Zaza je besan zbog Dzevherove smrti.Zaza uzima Firata i prebija ga.Firat od zadobijenih batina umire.Polat uzima Firatovo telo.Polat donosi Firatovo telo njegovoj majci Zari.Zara je besna sto joj je sin ubijen,izbacuje Polata i njegove ljude van.Crni se uvlaci u policijsku stanicu u kojoj je Kasifolu,pronalazi ga i ubija ga.Crni je tako dobro obavio posao,da ni policija ne moze da utvrdi od cega je Kasifolu umro,ali Polat je saznao po jednom tragu da ga je Crni ubio.Abdulheja napadaju u Zarinom kraju,kamenuju mu auto,ali uspeva da se izvuce.Organizacija napada vojni objekat i ubijaju dosta vojnika.Memati napada Zazin magacim zlata.

140 epizoda

Polat uzima Crnog na cuvanje.Lejla zatvara sina Crnog,kako bi od njega saznala gde se Crni nalazi.Crni po gradu trazi coveka po imenu Sirac,malo kasnije dobija informaciju da se Sirac zeli sastati sa njim.Crni govori Siracu da mu dovede Sirijca da ga ubije,u suprotnom ce ubiti njega ako mu ne dovede Sirijca.Polat uspesno i ne opazeno sprecava specijalno naoruzane ljude da udju u njegovu kucu,na dan njegovog rodjendana.Polat zatice ispred svojih vrata Hikmeta izrezbarenog po kozi inicijalima slova Z.

141 Epizoda

Polat je besan na Zazu,zbog rana koje je naneo njegovom prijatenju Hikmetu.Zaza trazi od Polata da mu preda Pusata,kako bi osvetio Dzevherovu smrt.Zaza salje dete na kliniku koje unakazuje lice Gaji,Husnu je spasava,ali joj je lice iseceno.Polat salje Pusata Zazi,ali prate auto u kom je Pusat.Posto Crni nije dobio Sirijca,ubija Siraca.Polat pronalazi Zazu i razoruzavaju ih.Polat dobija poziv od crnog da ce Sirijac ubiti Lejlu ispred suda,da bi Crni to sprecio,od Polata trazi da ostavi zivog Zazu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *