Dolina vukova zaseda 160 i 161 epizoda, kraj 6.sezone,Mematijeva smrt! - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda 160 i 161 epizoda, kraj 6.sezone,Mematijeva smrt!

By  | 

Mematijeva smrt!
160 epizoda

Crnova snaha se poradja.Crni dobija unuka.Polat,Memati i Abdulhej spasavaju Zazu od pusata i njegovih ljudi.Polat uz pomoc Zaze pokusava da spasi Crnog.Lejla sa Mematijem dolazi u Kenanovu kucu,kako bi nasla dokaze o pokusaju silovanja Selvi.Polat pronalazi ljude iz organizacije,neke ubija,neke predaje policiji, a glavnog medju njima ranjava i odvodi na ispitivanje.Lejla sa tuziocem pronalazi skrivenu kameru u Kenanovoj kuci,o tome obavestava Mematija.Jednoj sutkinji Jasar kidnapuje dete, kako bi to dete dao Indzi,jer je opsednuta,misleci da joj dete nije mrtvo,vec da ga Polat uzeo.I Indzi bi mu potpisala deonice medijske kuce.Jasar daje dete Indzi,Indzi mu potpisuje papire.Crnog prevoze u skrivenom sanduku u sleperu.Polat od vlasnika transportnog preduzeca saznaje u kom se sleperu nalazi Crni.Polat dolazi do jednog od dva slepera,ali u njemu nije Crni.

161 epizoda

Zulfikare javlja preko radija da je ukraden sleper koji vozi crnog,kako bi pomogao Polatu da lakse dodje do slepera javlja broj tablica svojim vozacima kamiona.Posto je tuzitelj video snimak iz Kenanove kuce,on oslobadja Selfi optuzbe.Polat pronalazi kamion,ali Crnog prebacaju u auto i beze.Polat krece za auto kojim voze Crnog.Polat spasava Crnog u poslednjem trenutku.Policija oduzma Indzi kidnapovano dete i vracaju ga pravoj majci.Memati i Selvi prave svadbu sa mnogo zvanica.Dzahid sa ljudima obezbedjuje celu ceremoniju.Zaza dolazi na svadbu sa dve vrece pune dolara.Dok su se Polat i Memati veselili na svadbi,Mematiju u ledja ispaljuju cetri metka koji ga usmrte..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *