Dolina vukova zaseda od 133 do 135 epizode - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda od 133 do 135 epizode

By  | 

Dolina vukova zaseda od 133 do 135 epizode
133 epizoda.

Hamit je mrtav.Polat obecava Abdulheju da ce naci pocinioca i kaznice ga.Polat i Abdulhej govore Hamitovoj majci da je Hamit poginuo.Polat se vencava sa Indzi.Abdulhej i rodbina sahranjuju Hamita.Pusat i Firat prebijaju Djehvera,kako bi se Firat osvetio , jer ga je Djehver kidnapovao.Auto nalece na Davuda i Indzi i udara ih.Polat napada Kasifolua.Kasifolu uspeva da pobegne.Polata obavestavaju da je auto udario Davuda i Indzi.

134 epizoda

Polat spasava autobus pun dece od teroristickog napada.Indzi i Davuda vode na operaciju.Pusat i Firat ostavljaju Djevhera u napustenu kucu.Lejla nudi Polatu da se ozeni sa njom,ali Polat joj govori da se vec ozenio i da ne moze da prihvati njenu ponudu.Lejla je skrhana zbog Polatove zenidbe.Elif odlazi iz parka u kom se igrala sa dedom,deda je gubi,zajedno sa Polatom i njegovim ljudima pokusavaju da je nadju.Elif poziva Lejlu,govori joj gde se nalazi.Lejla poziva Polata i govori mu gde se Elif nalazi.Polat u poslednjem trenutku stize i uzima Elif od ljudi coveka koji je cuvao Elif.Polat koristi sina Crnog,kako bi Kasifolu dosao u njegovu kucu.Medjutim tamo zaticu njegovog oca Crnog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


135 Epizoda

Polat posle kraceg razgovora pusta Crnog to jest Karu da ode.Selvi saznaje da je Kenan vara.Kara namesta Polatu Kasifoluja da ga ubije.Polat hvata kasifoluja.Firata organizacija privodi na ispitivanje.Njegova majka Zara ne moze da mu pomogne.Djevher je smesten na kliniku.Policija opkoljava Zufikarevu kucu.Polat poziva Zulfikare,govori mu da se ne predaje dok on ne stigne.Zaza napada Mematija.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *