Dolina vukova zaseda od 145 do 147 epizode - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda od 145 do 147 epizode

By  | 

Dolina vukova zaseda od 145 do 147 epizode
145 epizoda

Polat pada u ruke Izetu.Crni oslobadja Mematija,Abdulheja i Djahida.Memati,Dzahid i Abdulhej pokusavaju naci Polata.Izet drzi Polata zatvorenog,kao i jednu trudnu zenu,koja nosi Izetovo dete.Memati uz pomoc ronioca pronalazi Polatov sat.Abdulhej baca Crnog u pritvor dok se Polat ne vrati,jer je Crni hteo da stane na Polatovo mesto.Lejla dobija poziv telefonom,javljaju joj da je pronadjen les kod kog su pronadjeni Polatovi dokumenti.Crni bezi iz pritvora.Memati,Abdulhej i Djahid dolaze kod Izeta.Izet izlazi iz kuce.U dvoristu Izet govori Samiru da uhvati sve Polatove ljude koji su u njegovoj kuci,i Polata kog drzi zatvorenog u podrumu.

146 epizoda

Polat se oslobodio i izasao u dvoriste sa trudnom zenom.Polat obavestava Mematija i ekipu da ne izlaze iz kuce.Pocinju da razmenjuju vatru sa Samirovim ljudima.Uspevaju da oteraju Samirove ljude,Polat salje Djahida da odvede Izetovu zenu koja je trudna u bolnicu,jer je ranjena.Polat dolazi kuci kod svojih roditelja.Memati prekida dugo prijateljstvo sa porodicom Cakir.Pusat salje svoje ljude da pretuku Mematija,ali sa Mematijem je bio i Polat.Polat i Memati su pretukli Pusatove ljude.Polat dolazi kod agenta cia sluzbe,kako bi razjasnio smrt agenta Josepha koji je cuvao Polatovu kcerku.Na prozoru se pojavljuje Helihopter iz koga pucaju na njih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


147 epizoda
Polat se spasava napada helihoptera,Helihopter zasipaju municijom i on bezi.Izet opsednut da ima dete,uzima jednoj majci bebu iz narucija.Izet ubija majku deteta,kako bi dete bilo samo njegovo.Pusat zeli da napravi kancelariju istu kao sto je njegov otac Sulejman Cakir imao.Pusat nasledjuje svu imovinu njegovog dede Laz Zije.Crni oslobadja svog sina.Polat je dokazao agentu Cia-e da on nije ubio Josepha,vec da je to ucinio Samir.Polat dolazi kod Lejle na veceru,dok Indzi vecera sama.Izet upada u Polatovu kucu.Izet javlja Polatu sa Indzinog telefona da mu je kidnapovao kcerku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *