Domacice sa Bosfora 36 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 36 epizoda

By  | 

MertDomacice sa Bosfora 36 epizoda
Bencet se raspravlja sa Nermin.Zabranjuje joj da razgovara sa Kadirom.Levent se nalazi sa Zelis.Levent joj kaze da zna zasto ga je ona odbila.On nemas kucu,posao…ali on je spreman za brak.Levent pred Zelis iznosi prsten I kaze da ga je kupio od svoje prve plate.Pita je da se uda za njega.Zelis ga pita da li je poludeo kad udatoj zeni nudi brak.Levent joj govori da zna da se ona prvo mora razvesti,ali da je on strpljiv I d ace cekati.Zelis mu kaze da se nece razvesti od Kudarta I da ne ceka uzalud.
Levent ljut baca stolicu na podu I odlazi.Prsten ostavlja na stolu.

Elifin svekar,Esref,u goste prima jednu damu u snajinu kucu I pomalo je nepristojan.Deca krisom gledaju.
Nermin odlazi na veceru koju je dogovorila sa svojom decom.Tamo nailazi na Kadira.Deca dolaze kuci.Bencet ih pita zar nisu vecerali sa majkom.Cerka mu govori da je radial domaci kod drugarice Melis,a sin das u mu bili produzeni casovi.Oni kazu das u majku obavestili o tome I odlaze da naprave sendvice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Emel odlazi kod Sune i trazi joj da uzme nesto Seviminu za uspomenu.Suna joj kaze da ako tako govori moze da pomisli svasta i da ju je policija vec trazila jer se ona noc pre nemilog dogadjaja raspravljala sa pokojnicom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *