Domacice sa Bosfora 39 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 39 epizoda

By  | 

Domacice sa Bosfora 39 epizodaDomacice sa Bosfora 39 epizoda
Nakon što vidi Džemilovu porodičnu fotografiju, Suna prepoznaje Handan, međutim tvrdi da je to Sevda, njena bivša koleginica. Džemil je nervozan I govori da je to njegova Handan I da ju je sa nekim pomešala.Suna je medjutim sasvim sigurna da je to njena koleginica sa posla.

Jasemin prepričava drugaricama kako je Mert ubio svoju mlađu sestru. Omar i Elif pronalaze ukradene stvari ispod kreveta svoje dece.Elif je skrhana saznanjem da njena deca kradu I razmislja kako ona I Omar da vrate sve te ukradene stvari,a da ne stvore još vecu pometnju kod komšija.

Sinan obija Džemilov stan.Džemil se vraca u stan I pronalazi otvorena ulazna vrata.On pažljivo ulazi I u stan I  pronalazi maskarinanog coveka koji pokušava da pobegne kroz prozor.Džemil ga rani.Sinan uspeva ranjen da pobegne I zove doktora koji ce mu u stanu srediti ranu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Narin I Bencet spašavaju svoj brak.Staklorezac iz drugog kraja grada dolazi I postavlja im ogledalo na plafon. 😆

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *