Domacice sa Bosfora od 107 do 110 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 107 do 110 epizode

By  | 
Domacice sa Bosfora od 107 do 110 epizode

Dzaner i Irem

Domacice sa Bosfora od 107 do 110 epizode Domacice sa Bosfora od 107 do 110 epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


107 Epizoda

Nermin beži iz bolnice, kako bi potražila Irem, koja je po rečima Adalet, u opasnosti. Nermin besna odlazi kod Adalet i preti joj.,traži svoju kcerku.Adalet kaže da ne zna gde su I da ih ona ne krije,inače ne bi došla u bolnicu i rekla joj da je Džaner ubica.Esmin verenik, Rafet, dolazi kod Zelihe i Kudreta da je vidi. Esma laže da se pomirila sa Rafetom, jer gaji osećanja prema Kudretu.

108 Epizoda

Esma je rešila da zavede Kudreta na svaki način. Sinan odlazi kod stomatologa kojeg mu je preporučila Jasemin i njih dvojica se sete da se znaju, ali odakle ostaje misterija, jer ne žele da otkriju. Suna predaje policiji dnevnik svoje sestre gde se nalazi dokaz za hapšenje Džemila. Irem zove Gamze da se nađu, kako bi joj Gamze donela potrebne stvari, a Nermin i drugarice se dogovaraju da sve zajedno pođu.

109 Epizoda

Irem i Džaner dolaze po stvari ,ali ipak uspevaju da pobegnu od Nermin, koja ih je čekala da se nađu sa Gamze. Džemil zove Merta iz zatvora da mu pomogne i nađe advokata. Emel i Jasemin ne prestaju da vode rat. Elif prati Omera gde ide tokom radnog vremena i otkriva razočaravajuću stvar.

110 Epizoda

Dok Sinan teši Merta, očajnog zbog saznanja da je Džemil ubica, stomatolog vreba Sinana željan osvete. Kudret ne prestaje da se čudi Esminom ponašanju, ali kada mu ona u toku noći uđe u krevet, on prestaje da se opire i prepušta se. Elif pakuje sebe i decu, želeći što pre da pobegne. Zeliha zatiče Esmu i Kudreta u strasnom zagrljaju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *