Domacice sa Bosfora od 139. do 142. epizode

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 139. do 142. epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 139. do 142. epizode

Domacice sa Bosfora od 139. do 142. epizode

139.
Džemil traži uslugu od Sinana, da mu preko Jasemin dovede Merta da ga poseti. Elif se odlično snalazi oko organizacije posla u piceriji. Jasemin tera Emel da odu kod nje u stan kako bi prekinula strast između Arde i Gamze, ali umesto na svoju ćerku, nailazi na Irem u njegovom zagrljaju.

140.
Elif daje otkaz u piceriji kao direktorka, jer ima neslaganja oko poslovanja sa Omerom. Jasemin skuplja hrabrost da kaže Gamze da je videla Ardu u strastvenom zagrljaju sa Irem, njenom najboljom drugaricom. Elif se trudi da dopre do Melek i objasni joj da je zaista voli i da je deo porodice i Melek konačno popušta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


141.
Elif se izvinjava Omeru i želi da je on ponovo zaposli. Omer zavodi red u piceriji i glumi ozbiljnog gazdu. Jasemin pokušava od Arzu da izvuče informacije o Altaju i Galininom ubistvu, dajući joj pritom dokaz o tome da je Altaj bio u ludnici, koji je ukrala iz njegove ordinacije. Misteriozni obožavalac ne prestaje Zelihi da šalje poklone.

142.
Arzu laže Nermin kako se Altaj dobro ponaša prema njoj. Nermin pronalazi skriveno u Arzinoj kući zube, za koje sumnje da su pripadali Galini. Altaj odlazi kod Jasemin kako bi vratio papir koji pokazuje da je bio u ludnici.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *