Donence - 4. epizoda!

Dönence - Tropik - Tropci

Donence – 4. epizoda!

By  | 

Nakon što je Ozgur posavjetuje, Gece odlazi do sestre i izvini joj se za svoje ponašanje. Obeća joj da će vidjeti Alidžana, ali da ne kaže roditeljima. Gulce se složi. Ruzgar dolazi i zagrle se. 
Emir javlja Gece da ga neće biti do kasno uveče, ima obaveza sa muzikom. A odlazi kod djevojke Karen koju je udario i saznaje da je ostala nepokretna. Osjeća se loše i pomaže joj.
Džem se onesvijesti, a Gulce i Ruzgar dobiju napad. Uspiju ih smiriti, a Džem odbija otići doktoru. Odlazi sam i saznaje za tumor. Krije od porodice.
Ozgur pomaže Gece da dođe do Alidžana i ubjede ga da se vidi sa Gulce, da se ne plaši Džema. Ozgur ne želi uzeti Harunov novac i učestvuje u švercu kako bi došao do novca. Ali ne zna da je Harun na čelu svega toga.
Harun pokaže Verdi snimak gdje Gece viče na Gulce i ona se naljuti i zabrani joj da čuva sestru. Još je Gulce izlane da se vidjela sa Alidžanom što naljuti Džema i on podrži Verdu.
Gece odlazi uplakana, a saznaje i da je njen otac tražio od Ozgura da je nauči kako da bude dobra sestra. Svađa se sa Ozgurom koji joj ne želi reći istinu, da je zaljubljen u nju već je povređuje govoreći da je samo poslovno sa njom zbog sestre i njenog oca. Gece se takođe svađa sa Mirom koji je u svojim problemima oko nepokretne djevojke. 
Gece na kraju skrhana vikne Ozguru da ga mrzi, a on je takođe povrijeđen jer je ona zauzeta djevojka. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *