Dva života – 13. i 14. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 13. i 14. epizoda

By  | 


Dva života – 13. i 14. epizoda
13. epizoda
Hulija je sada već počela da sumnja u ispravnost odluke o prodaji kuće. Povezanost koju oseća sa Karmen svakim danom postaje sve jača i komplikuje njenu odluku: da li srlja u prodaju? Čitajući Karmenine dnevnike, ona očajnički želi da sazna više o svojim korenima. Dnevnički zapisi pokazuju Karmeninu odlučnost. Karmen odlazi sama u džunglu da razgovara sa vođom štrajkača i okonča sukob. Putovanje će biti opasno, ali sa sobom će imati najboljeg mogućeg saputnika, Kirosa.
14. epizoda
Tirso povlači ponudu za kuću, ubeđen da Hulija baš i ne želi da ode. Njoj je dosta da joj svi govore šta i kako da radi. Odlučuje da krene dalje, dok ne otkrije tajnu koja sve menja.
Uz Kirosovu pomoć, Karmen stiže do radničkog sela u srcu džungle. Vođa štrajka odbija da sedne i pregovara sa belom ženom. Karmen će morati da bude uporna u svojim naporima ako želi da uspe i spreči zatvaranje fabrike.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *