Dva života – 61. i 62. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 61. i 62. epizoda

By  | 

Dva života – 61. i 62. epizoda
61:
Hulija je okružena haosom kada se Serhio neočekivano pojavi u radionici sa Letisijom, potencijalnom mušterijom. Jedna od Hulijinih novijih kreacija privlači Letisijinu pažnju, tako da ipak nije sve izgubljeno. U Rio Muniju, Karmen ne zna šta da uradi kako bi njen otac odustao od njenog braka sa Viktorom. Fransisko je neodlučan, a jedino rešenje da mu spase posao je njihov brak. Ines i Anhel, koji i dalje slobodno izražavaju ljubav u knjižari, vidi neko ko će njihovu budućnost držati u svojim rukama.
62: Hulija je puna nade jer će radionica ostati otvorena, a njena ideja o oslikavanju nameštaja afričkim motivima privukla je pažnju poslovne žene. Fransisko zahteva da se Karmen obaveže da će se udati za Viktora, a ako odbije, spreman je da je pošalje kući. Karmen nema nameru da pristane na brak, a iako ne želi da se odvoji od Kirosa, zna da je njena jedina opcija da napusti Gvineju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *