Dva života - 146. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 146. epizoda

By  | 

Dva života – 146. epizoda
Serhiov plan da proda radionicu je osujećen jer je Hulija rešila da se bori i iskoristi sva sredstva koja su potrebna da spasi svoj posao, pa čak i da stigne na sud. 
Dani je sve bliža sa ocem, što i dalje brine Elenu. Međutim, postoji jedan mali detalj koji možda i budi nadu u Eleni da se njen bivši zaista promenio.
U Africi, dani prolaze a Viktor je u zatvoru, što ostavlja posledice na njega. Karmen ma osećaj da vodi borbu protiv vremena, a jedino rešenje je da pronađe dokaze koji će okriviti Patrisiju za zaveru.
U Rio Muniju se obeležava još jedan važan datum, Lindin rođendan. Međutim, zbog Alisijine skorašnje smrti i Viktorovog hapšenja, više nije tako sigurna hoće li slaviti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *