Dva života – 141. i 142. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 141. i 142. epizoda

By  | 

141. epizoda

Hulija se predaje Serhiovim zahtevima, spremna je da se odrekne kompanije ako je to potrebno, samo da ga se više otarasi. Iako njena majka i ostali radnici pokušavaju da je bodre da izdrži, izgleda da nikome to ne polazi za rukom.
Dani je doneo odluku da saopšti ocu ko je zapravo, a on bi se trebao pojaviti u selu da provede više vremena sa ćerkom. Elena ne veruje svom bivšem, ali ne želi da osujeti radost svom sinu.
U Gvineji, Karmen ne razume zašto se Viktor predao kada je imao sve u svoju korist da pobegne. Odlučuje da ga poseti u zatvoru kako bi otkrila njegove razloge. 
Sumnje i nesuglasice (u vezi Alisijine smrti) između Anhela i Ines se nastavljaju.

142. epizoda

Serhio je i dalje uporan u vezii radionice, a radnici daju sve od sebe da mu ako ništa otežaju.
Erik konačno reši da se izvini Mariju i nadoknadi mu načinjenu štetu. Međutim, umesto toga dolazi do još jednog sukoba koji Erika navede na drastičan korak.
Karmen je počela da sumnja da Patrisija ima veze sa tim što su Viktora zatvorili i ako je tako, nastoji da je razotkrije. 
Kiros se svakim danom oseća sve odbačenije od svojih kolega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *