Dva života – 159. i 160. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 159. i 160. epizoda

By  | 

Dva života – 159. i 160. epizoda

159. epizoda
U Robledilju, komšije su povređene člancima koje je navodno napisala Hulija. Niko joj ne veruje, pa čak ni Tirso. Leo joj je podrška.
Elena je zabrinuta zbog Danijeve tranzicije. Iako bi bilo lako da porazgovara o svojim sumnjama i strahovima sa svojim sinom, odlučuje da sama potražite odgovore. Nešto što nikako ne ide dobro.
U Rio Muniju, poslednji događaji koji su se desili u zatvoru sa Viktorom učinili su da Karmen, kojoj je dosta toga što se Patrisija uvek nekako izvuče, konačno uspe da preokrene situaciju. Ali, Patrisija uvek ima keca u rukavu. S druge strane, Ines, uplašena, nastavlja da ima vizije pokojne Alisije u knjižari. Da se ​​otrese straha, odlučuje da zatraži pomoć.
160. epizoda
Hulija zbog svojih časova nastavlja da provodi vreme sa Leom, i njoj, nakon što joj on ispriča da mu je potrebno mesto za život, pada na pamet ideja da mu iznajmi sobu. Međutim, tu je Dijana koja nameće opsežan ugovor za ispuniti ako zaista to žele.
Između Maria i Erika dolazi do sukoba.
U Rio Muniju, Karmen prihvata od Patrisije kompromitujuće fotografije Venture u odnosima sa pobunjenicima, ali kada o ovome obavesti Viktora, ukopča da je njen otac sigurno potkupio Kolonijalnu gardu. Njegova jedina opcija je da ih ponudi Venturi u zamenu za Viktorovo oslobađanje, ali pokušaj da prevari nekoga od njene vrste može biti zaista opasno.
Kada Linda konačno prihvati da se mora vratiti u metropolu, dobija vest koja bi mogla da promeni njen život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *