Dva života – 101. i 102. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 101. i 102. epizoda

By  | 


Dva života – 101. i 102. epizoda
101. epizoda
Situacija u Hulijinoj radionici se sve više komplikuje. Napetu atmosferu pogoršavaju sumnje njenih zaposlenih u način na koji se vodi posao, a sa manje radnika biće teško obaviti posao.
U Rio Muniju, Karmen konačno govori Kirosu zašto je odlučila da stavi tačku na njihovu vezu. Njihova osećanja počinju da isplivavaju na površinu, terajući ih da razmisle o svojim prošlim odlukama.
102. epizoda
Hulija misli da je pronašla rešenje za Elenino odsustvo tako što je na njeno mesto postavila Serhija, ali se ispostavlja da zameniti Elenu baš i nije tako jednostavno, a još i više za neiskusnog gospodina savršenog.
U Rio Muniju, Karmen se nerado sastaje sa Viktorom, najviše zbog molba Enoa i Fransiska da mu daju priliku da objasni. Kada konačno pristane da se vidi s njim, Karmen se uveri da su joj sumnje bile tačne, on je toliko zaljubljen u nju da čak i njegovo samopouzdanje nestaje kada je vidi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site