Dva života – 21. i 22. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 21. i 22. epizoda

By  | 

Dva života – 21. i 22. epizoda
21. epizoda
Huliju i dalje muče problemi u radionici, ali još nije spremna da odustane. Mora dokazati majci da je novac koji je uložila u posao u dobrim rukama. Ono što Hulija pak ne zna je da je Dijanin kredit deo plana da je uhvate u zamku.
U Rio Muniju, između Karmen i Kirosa još uvek ima tenzija, a Viktor i dalje pokušava da je pridobije. Ali ona zna šta želi, a Viktor nije u njenim planovima. Želi preboleti Dajovu smrt i krenuti dalje. Neočekivane vesti promeniće njene ciljeve i ciljeve cele porodice Viljanueva.
22. epizoda
Vođena željom da se sama uhvati u koštac s izazovima poslovanja i uz Tirsovu podršku, Hulija odlučuje da popravi strojeve u radionici. Ali, ubrzo shvata da puka snaga volje nije dovoljna i nema izbora sem da prihvati Serhiovu pomoć. Tirso i Elena sumnjaju da Serhio ima druge namere.
U Rio Muniju, Patrisija ne želi da odbaci svoje korene, čak i ako je to jedina nada da reši njihovu finansijsku nevolju. Još uvek ima nešto u rukavu i spremna je da proguta svoj ponos ako je potrebno. Ni Karmen ne želi otići i stoga smišlja plan za zaradu, za šta joj je potrebna Kirosova pomoć. Hoće li on biti voljan ponovo da razgovara sa njom, ili je još uvek krivi za Dajovu smrt?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *