Dva života – 43. i 44. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 43. i 44. epizoda

By  | 

Dva života – 43. i 44. epizoda
43. epizoda

Hulija odlučuje nastaviti sa svojim ciljem da njeno selo stekne titulu jednog od najlepših sela u Španskoj, ali neki meštani, uključujući Tirsa, nisu sigurni da će uspeti u ovoj nameri.
U Rio Muniju, Karmen se udaljava od Kirosa nakon što on ne uspe da dođe na sastanak s njom, a napetost između njih je očita. Viktor i dalje pokušava da osvoji Karmenino srce, nijedna ga žena dosad nije ovako odbila, a on se oseća izgubljeno.
44. epizoda
U selu je čudna atmosfera. Ljudi su tužni jer Marija odlazi, ali takođe i uzbuđeni. Poseta inspektora je pred vratima, a celi grad učestvuje u pripremama.
U Africi, kolonija će doživeti još jedan uzbudljiv događaj. Stigao je dan godišnjice kluba Rio. Niko ne želi dopustiti da ova noć prođe bez ostvarenja njihovih najdubljih želja, Viktor i dalje želi osvojiti Karmenino srce.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site