Dva života – 19. i 20. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 19. i 20. epizoda

By  | 

Dva života – 19. i 20. epizoda
19. epizoda
Nakon što joj je odbijen kredit, Hulija se plaši da nikada neće moći da otvori radionicu nameštaja. Tirso misli da ima rešenje i nudi joj pomoć da doda “svoj šarm” svom poslovnom planu.
U Gvineji, Viktor poziva Karmen u bioskop. Ona ne želi da ide na sastanak, uprkos tome što je Viktor jedan od retkih ljudi u koloniji koji je ne prezire. Kiros je i dalje krivi za Dajovu smrt, tako da se obraća ocu za podršku. Ali, Fransisko ima svoje probleme sa kojima se mora nositi.
20. epizoda
Hulija je uzbuđena zbog pozajmice koja će joj omogućiti da otvori radionicu nameštaja. Međutim, njen san da bude sama svoj šef je propao i sada stoji pred teškom odlukom.
Karmen odlučuje da stvari prima manje k srcu. Ovo je nova faza njenog života u kojoj će se Viktor pokazati kao veliki oslonac kroz svu patnju koju joj je prouzrokovao Kiros.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *