Dva života – 19. i 20. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 19. i 20. epizoda

By  | 

Dva života – 19. i 20. epizoda

19: Nakon što joj je odbijen kredit, Hulija se plaši da nikada neće moći da otvori radionicu nameštaja. Tirso misli da ima rešenje i nudi joj pomoć da doda “svoj šarm” svom poslovnom planu.
U Gvineji, Viktor poziva Karmen u bioskop. Ona ne želi da ide na sastanak, uprkos tome što je Viktor jedan od retkih ljudi u koloniji koji je ne prezire. Kiros je i dalje krivi za Dajovu smrt, tako da se obraća ocu za podršku. Ali Fransisko ima svoje probleme sa kojima se mora nositi.
20: Hulija je uzbuđena zbog pozajmice koja će joj omogućiti da otvori radionicu nameštaja. Međutim, njen san da bude sama svoj šef je propao i sada stoji pred teškom odlukom.
Karmen odlučuje da stvari prima manje k srcu. Ovo je nova faza njenog života u kojoj će se Viktor pokazati kao veliki oslonac kroz svu patnju koju joj je prouzrokovao Kiros.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site