Dva života – 25. i 26. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 25. i 26. epizoda

By  | 

Dva života – 25. i 26. epizoda
25. epizoda
Hulija saznaje da se Serhio pretvarao da joj pomaže u radionici samo kako bi je ponovo osvojio te prekine s njim. Kada Dijana sazna za ovo, reši da pritekne u pomoć Serhiju. Nije spremna da odustane.
Karmen organizuje buvljak i prodaje Kirosov nameštaj kako bi prikupila novac koji im je potreban za ostanak u Africi. Ali, meštani nemaju nameru kupovati od nje.
Patrisija kod opasnog kamatara založi ogrlicu koju je nasledila od majke.
26. epizoda
Hulija je konačno spremna da otvori radionicu. Prepuna entuzijazma, zapošljava ljude iz sela baš kao i Karmen pre nekoliko godina. Čini se da sve ide dobro osim napetosti između Kloea i Marije koje se nastavljaju i nakon potpisivanja ugovora. Hulija je srećna sve dok neočekivano pismo ne ugrozi njen novi posao.
U Africi, čini se da se Karmen osmehnula sreća. Uprkos Patrisijinim prigovorima, otac joj daje svoj blagoslov da pokrene posao s nameštajem. Viktor organizuje večeru s njom kako bi predložio poslovni dogovor. Ali, Karmen nije svesna da je za njega to više od poslovne večere… Anhel razmišlja o odmicanju od Venture kako ne bi morao da vidi Ines.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *