Dva života – 65. i 66. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 65. i 66. epizoda

By  | 

Dva života – 65. i 66. epizoda
65:
Hulija je završila pakovanje i spremna je da prihvati poraz nakon što nije uspela da vrati novac majci. Ali, dok se oprašta od grada, dobija vest da je neko poslao Dijani ček i izmirio dug. U Africi, Anhel i Ines su zabrinuti da bi Alisa mogla nekome ispričati o njihovoj aferi. Ako ispriča, za njih će biti nemoguće da budu zajedno. Međutim, u Rio Muniju sledi još jedan veoma važan događaj, zabava povodom veridbe Viktora i Karmen.
66: Hulija se još uvek miri sa svojom trudnoćom kada se nenajavljeno pojavljuje Dijana, i još planira da ostane sa njom nekoliko meseci dok renoviraju kuću. Još jedna komplikacija za Huliju, koja želi da svoju trudnoću zadrži u tajnosti. U Rio Muniju, ostavljajući Viktora i njegovu porodicu u neizvesnosti, Karmen konačno odgovara na njegovu prosidbu. Njegova reakcija je potpuno neočekivana i potresa budućnost mlade žene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site