Dva života – 59. i 60. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 59. i 60. epizoda

By  | 


Dva života – 59. i 60. epizoda
59:
I dalje svi u selu misle da je Hulija pogrešila što je promenila smer poslovanja. U Gvineji, Fransisko laže Patrisiju, poričući svoju umešanost u požar u fabrici. Iako mu ne veruje, preuzima na sebe da reši krizu kako bi pokušala da spase porodični posao, što se čini lakšim sada kada Karmen nema. To je upravo ono što je Karmen trebalo da nastavi istragu sa Viktorom. Šta ako dobiju dokaze koji su im potrebni? Hoće li Karmen moći da optuži sopstvenog oca?
60: Nakon što je otpustila Ribera i posvađala se sa Elenom, koja je dala otkaz, Hulija se suočava sa velikom krizom. Serhio pokušava da joj pomogne, ali tvrdoglava Hulija ostaje pri svom. Slučajni događaj će je naterati da donese odluku koja će joj preokrenuti život. U Africi su Karmen i Viktor otkrili da je izbio požar u fabrici. Karmen se suočava sa jednom od najtežih dilema u svom životu: uspela je da oslobodi Mabale iz zatvora i smrtne kazne… Po cenu očevog ugleda i slobode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *