Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 30. epizoda – Kabir govori istinu Kavji!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 30. epizoda – Kabir govori istinu Kavji!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 30. epizoda – Kabir govori istinu Kavji!
Đanvi nekako uspe da sakrije od Kabira poruke koje joj je poslao Šel. Ona potom uputi Šela da joj više ne šalje nikakve poruke.
Kavja i Aruš stižu na zabavu. Kabir celo vreme daje sve od sebe da konačno kaže istinu o Vjomu Kavji. No, baš u tom trenutku ulazi Čanda na svoju rođendansku zabavu, i ovaj ne uspe da dovrši svoje priznanje.
Čanda igra uz Bolivudsku pesmu. 😀 
PK-a je sramota dok gleda kako se ova skandalizuje pred svima. Čanda potom najavi da će parovi plesati, tako da se svi moraju skupiti. Parovi: Đanvi i Druv, Kabir i Kavja, PK i Suman se pridruže na plesnom podijumu. Dok plešu, Kabir napokon otkrije Vjomovu istinu Kavji. Kavja je u neverici kad čuje da je Vjom izdao svoju zemlju izlažući teroristima diskretne detalje. Kabir joj ispriča sve o incidentu u kom je Vjom poginuo. Ali, ona odbija da mu poveruje i govori mu da je pusti. 
Kabir je drži blizu sebe i pokuša da je uveri da je sve rečeno istina. Objašnjava joj da je celo vreme krio tu tajnu od nje jer se plašio. Kavja odlučno negira da poveruje i kudi ga što govori tako loše stvari o Vjomu. 
Kabir joj potom otkrije i da je Vjom upucan tokom obračuna sa teroristima. On mora da stane pred vojni sud. Moli Kavju za oproštaj što je krio istinu od nje.
Ona popusti, oprašta mu i doda da ga podržava. U potpunosti mu veruje. Oboje su emotivni.
U sledećoj: PK viče da je Kabir izdajnik jer je podržao Vjoma, oženio je udovicu i prihvatio njeno dete. Krene da baci Kabirovu sliku, ali ga Kavja zaustavi. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *