Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 5. epizoda - Išani ima zapanjujuć zahtev!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 5. epizoda – Išani ima zapanjujuć zahtev!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 5. epizoda – Išani ima zapanjujuć zahtev!
Prevela: Maja 

PK silazi do trpezarije i pita kad će hrana da bude postavljena. Druv veli da se Kavja i Đanvi nisu još uvek vratile kući. PK pita šta da kaže svojoj gladi, da mu glad pobegne. Đanvi stiže kući zajedno sa Kabirom, Kavjom i Arušom. Druv pita Kabira gde su bili. PK veli da je pogodio za Kavju i ostavlja nepristojan komentar nazivajući je zmijom. Kabir pobesni i posegne da nešto uradi, ali ga Druv zaustavi i Đanvi ga pošalje u svoju sobu sa Kavjom i Arušom. Kabir ih odvodi u svoju sobu i pita Kavju kako može da ode ne obavestivši ga prvo, obećao je svom pokojnom drugu Vjomu da će brinuti o njoj i Arušu i to obećanje će da prati ceo život. Kavja kaže za sebe da je i ona poštovala Vjomovu poslednju želju, zato se jedino i udala za Kabira. Znala je da će njegova porodica loše reagovati na to, ali nije očekivala Išanin pokušaj samoubistva. Aruš brizne u plač videvši njihovu prepirku. Kabir ga grli i smiruje, a Aruš govori da se oseti kao da će i on da ode poput tate.
PK je u svojoj prostoriji i razmišlja zašto ga je Kabir prevario, podigli bi svoj posao do ogromne visine samo da su se udružili. Komisionar ga zove i obaveštava o nečemu, ovaj odlazi da se vidi sa njim.
Druv napada Đanvi rečima kako su u braku već godinu dana, ali on još uvek oseća kao da ne poznaje svoju suprugu dovoljno dobro; hteo je da kaže da mu ona nije dopustila da joj zaviri u srce.
We don’t own this picture. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *