Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 5. epizoda - Išani ima zapanjujuć zahtev!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 5. epizoda – Išani ima zapanjujuć zahtev!

By  | 


Đanvi se priseća svog nauma sa Išani i govori da će isterati Kavju iz Kabirovog života i posle iz njegove kuće ubrzo; znala je da Kabir ženi udovicu svog najboljeg druga Vjoma i zato je ubedila Kabira i Išani da se venčaju itd. Išani je pita koji joj je naredni naum. Đanvi veli da će joj propasti ako ga otkrije, pa bolje da ostane samo uz nju. Ona vidi veselu povorku kako prolazi tu i predloži da proslave put propasti gospodina PK Mitala. Ona se pridružuje ljudima i pleše ludački iskazujući svoje nepojmivo zadovoljstvo. PK prolazi u svom vozilu. Ona se seća svog detinjstva uz Išani kako su stajale ispred kuće koja je izgorela tj. PK joj je oteo oca kroz taj požar, sad će ona da izazove vatru u njegovoj porodici i neće stati dok cela kuća ne izgori u plamenu. Kraj epizode
We don’t own this picture. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *