Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 5. epizoda - Išani ima zapanjujuć zahtev!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 5. epizoda – Išani ima zapanjujuć zahtev!

By  | 


Đanvi tiho sluša ovo pognute glave. Druv govori da ona može da nastavi sa svojim površnim ponašanjem, a on će nastaviti da je obasipa ljubavlju sve dok se ona ne promeni.
Išani posmatra svoje i Kabirove slike za vreme Đanvinog i Druvovog venčanja. Kabir ušeta tu. Išani ga pita zašto je došao. Kabir odgovara da želi da ona nastavi dalje u životu. Ona ga pita zašto joj se udvarao tokom Đanvinog i Druvovog venčanja, trebalo je da ostavi Kavju i da oženi nju. Kabir joj vikne da se prisabere. Išani ga pita zašto je stupio u brak sa Kavjom uopšte. Kabir pokuša da započne svoju priču, međutim, Đanvi ulazi unutra i kaže da on ne mora ništa da pojašnjava. Potom, ona naredi Išani da ućuti. Išani veli da joj je ona obećala jedno, a radi drugo. Đanvi je odvlači odatle govoreći da ona neće da boravi u ovoj kući više. Kabir i Druv pokušavaju da je spreče, ali uzaludno. Ona odlazi u kolima sa Išani. Druv poruči Sonali da mu donese ključeve kola. PK stiže u svojim kolima, teta Čanda viče da je Đanvi odvezla Išani odatle. Druv veli da će ići za njima. Međutim, PK izjavi da nema potrebe za tim.
Đanvi vozi dok Išani govori da je uradila kako joj je ona naredila i spremila se da postane Kabirova supruga, ali ona je prihvatila Kavju za Kabira i ne razume šta joj je namera.
We don’t own this picture. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *