Ek Tha Raja Ek Thi Rani (118. ep.) 05.01.2016. – Gayatri saznaje da je Sartaj Rana ji-ev otac! - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (118. ep.) 05.01.2016. – Gayatri saznaje da je Sartaj Rana ji-ev otac!

By  | 

1

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

Epizoda pocinje sa Bari Rani Maa koja igra sah sama sa sobom,kaze da kada jednom sazna Raj Matinu istinu,Rana ji i Gayatri ce biti gotovi.Sada mora da okrene tok igre,zeli da unisti zivot i igru Gayatri sada. Sa Novom godinom,sunce Rana ji-a i Gayatrina sreca ce se ugasiti zauvek.

Rana ji gleda slike svog oca,Gayatri dolazi sa obrednim tanjirom.Rana ji uzima aarti.Gayatri ga pita sta radi tu. Rana ji kaze da se trudi od detinjstva da bude kao on(kao njegov otac).Kaze da je ponosan sto je njegov sin,uvek je zeleo da bude kao on,da prica kao on,sedi kao on.Jednom mu je rekao da ce biti visi od njega i da ce ga nositi na ledjima govoreci da je visi od njega sada.Rana ji kaze da je uznemiren zbog onoga sto se desilo u palati,njegov gost je uzeo cast Rajeshwari.Gayatri kaze da je tu bilo mnogo poklona.Kaze da cak i Rajeshwari nije tako tuzna kao Rana ji.Rana ji kaze da nijedna dama ne moze pasti kao kada joj se uzme postovanje.Gayatri kaze da je zajedno sa Sartajem i Rana ji takodje kaznjen,jer je njegov posao da daje kazne a ne da ubija nekoga svojim rukama.Boji se da on ne postane nepravedan. Rana ji joj kaze da ne brine,kaze da on radi pravedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Cuvar vidi da Bari Rani Maa izlazi iz sobe.Ona kaze da ide u hram,da se moli.Cuvar kaze da ne moze da dozvoli da je pusti samu iz sobe.Bari Rani Maa kaze da on cini greh ako joj ne dozvoli da ode u hram,ona se slaze sa njim i kaze da ce preuzeti njegov greh na sebe.Kunwar i Kokila je posmatraju.Cuvar odvodi Bari Rani Maa sa sobom.Kunwar i Kokila komentarisu kako je Bari Rani Maa izgubila razum u potpunosti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *