Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Kaal postavlja Raji ultimatum!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (306. ep.) 23.09.2016. – Kaal postavlja Raji ultimatum, Rani ugleda modrice po Amritinom tijelu!

By  | 

capture-20160923-213943Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Kaal postavlja Raji ultimatum!

Ujutru, Raja padne u hodniku. Rani se svađa sa njim, ustaje pružajući Raji ruku. Raja se pita da li će moći da drži njegovu ruku u svakoj fazi njihovog života, čak i kada sazna istinu. Rani misli kako želi uvijek da drži njegovu ruku. Krene povući kada je Raja uhvati za ruku da se ustane. Drži skupljene papire sa Binduinim slikama kao čudovišta. Oboje se smiju, nabace “petaka” jedno drugom. Raja je drži za ruku, hodaju blizu. Raja je krene zagrliti, kada Bindu dođe da je ošamari. Rani je šokirana. Raja krene napasti Bindu, Rani ga uhvati za ruku. Raja pita Bindu kako se usuđuje da ošamari Rani. Rani mu govori da je on dao Bindu pravo na njega čak i nakon vjenčanja, zašto se onda ne bi usudila. Potom kaže Bindu da je mogla i ona nju da oašamri, prijatelji su jem ismijavali, izvinjava se zbog toga. Ali greška nije Binduina već nekog drugog, njen (Binduin) voljeni je povrijedio i ona je ljuta na njega. Svi odu. Bindu je odlučna da osvoji Rajino srce prije drugog poteza.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *