Ek Tha Raja Ek Thi Rani (56.ep.) 09.10.2015. - Gdin. Wilkinsons laže Rana ji-a u vezi Gayatri!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (56.ep.) 09.10.2015. – Gdin. Wilkinsons laže Rana ji-a u vezi Gayatri!

By  | 

BeFunky Collage

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (56.ep.) 09.10.2015. – Gdin. Wilkinsons laže Rana ji-a u vezi Gayatri!
Rana ji napušta stol,Laksh prokomentariše da je Rana ji izgleda nemoćan da svari hranu. Raj Mata govori Rana ji-u da ne da tu kaznu,on želi da se osveti za sva poniženja,zna da je kraljevska palata nemoćna da plati tu kaznu. Govori mu da on mora otići da vidi gdina. Wilkinsons-a . Rana ji veli da zna šta treba da uradi,jednom mu je kralj od Lucknow-a rekao da ako ikada bude želio da proda avion ‘Moar Pankh’ ,on će mu dati bilo koju cijenu za njega. Raj Mata veli da zna koliko on voli svoje mjesto. Rana ji kaže da mu je poštovanje porodice draže od toga. Raj Mata stavi ruku na njegovo rame. Swarna je čula to sve.
Swarna govori Gayatri koja je zabrinuta da on čini sve za njeno poštovanje,onog dana na krunisanju i danas takođe. Upita je šta može da učini zbog toga. Gayatri kaže da će danas učiniti ono što prije niko nije uradio. Odlazi da vidi gdina. Wilkinsonsa po noći,ogrnuta velikom tkaninom.  Gdin. Wilkinsons je razjaren gledajući u nju ,upita je šta ona radi tu. Ona govori da plaća kaznu što je rođena u ropskoj državi. Otvara torbu pred njim,koja je ispunjena zlatom. Veli da plaća kaznu koju je on nametnuo njenom mužu. Gdin. Wilkinsons upita čije je to zlato. Gayatri mu govori da ne brine,nisu ukrali zlato iz drugih država. To je njeno,dobila ga je na dan vjenčanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

69 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *