Bahar 55 epizoda,Evsun je potrebna donacija bubrega! - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 55 epizoda,Evsun je potrebna donacija bubrega!

By  | 

pageEvsun je potrebna donacija bubrega!

Bahar plače, moli Evsun da se probudi, zatim moli doktore da je spasu, da pokušaju još jednom da je ožive.Doktori uspevaju u tome.Evsun se vraća. Nakon nekog vremena se budi.Svi su srećni.Fulija nakon što se onesvestila i primljena je u bolnici otpuštaju je.Ona i bebe su dobro, ali Fulija ne želi da se vrati u konak.

Doktori otpuštaju Evsun kući.Bahar odlazi sa njom u konak.Hulija govori Ardi da je brat izbacio iz kuće.Ona sa decom napušta kuću.

Ateš pita Bahar da li je odustala od toga da započnu novi život.Bahar kaže da nije i moli ga da još malo ostanu.Evsun ih čuje i ljuta je.Kasnije, pita Bahar da li to i dalje planira da ode.Priča joj da je kupovala kartu, molila sve da je puste u avion, a kasnije se zbog njenog odlaska i razbolela i umalo i umrla.Pita je da li želi ponovo da je ostavi.
Evsun ima jake bolove u stomaku.Bahar se brine o njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mehmet odlazi kod Fulije koja živi sa Hulijom u vikendicu i govori joj da misli da treba da se razvedu i da ne trebaju više da odugovlače sa tom odlukom.Fulija kaže da je zbog beba odustala od razvoda i da će se boriti za njihov brak.Evsuin doktor zove Mehmeta i obaveštava ga da su stigli Evsuini rezultati i da ona ima ozbiljne probleme sa bubrezima i da postoji veliki rizik da oba bubrega otkažu.Govori mu da će možda biti potrebna donacija bubrega i da im je potrebna krv najbližih srodnika.Evsun se onesvešćuje na pikniku sa svojom porodicom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *