Fanaa Ishq Mein Marjawan – 101. epizoda - Pakhi posumnja u Agasthyu!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 101. epizoda – Pakhi posumnja u Agasthyu!

By  | 

Pakhi posumnja u Agasthyu!
Sameer govori Pakhi da će morati da ostavi Agasthyu. Moraće da ga ostavi na tri meseca pošto je projekat u Australiji. Pakhi uzdahne sa olakšanjem čuvši ovo i uverava Sameera da Agasthya neće imati ništa protiv.
Pakhi saopšti Agasthyi dobre vesti o njenom novom projektu, kao i da će morati da ode u Australiju zbog toga. Agasthya misli da je sigurno na nedelju dana. Pakhi veli da je to samo na tri meseca. Agasthya negoduje, neće je pustiti da ide nikuda. Pakhi uspe da ga ubedi.
Za stolom za večeru, Pakhi sve objašnjava Neelimi. Pojavi se pobesneli Sameer koji pruži neki ček Agasthyi i odbrusi mu da ne želi njegovu pomoć u slanju Pakhi u inostranstvo. Potom saopšti Pakhi da je dobila projekat zato što je Agasthya podmitio njegovog prijatelja. To je uradio kako bi razbesneo njegovog prijatelja koji je protiv mita, čovek od principa. Agasthya uporno ponavlja da ništa nije uradio. Pakhi izvede Sameera ispred i objasni mu da se Agasthya promenio. Agasthya je razoren što Sameer uprkos svemu i dalje sumnja u njega. Prikazuju nam Ishaana koji izjavi da je i ovo njegovo maslo.
Privatni istražitelj kog je Agasthya unajmio, javi Agasthyi da je pronašao Raghavovu lokaciju preko njegove devojke. Agasthya stiže tamo i pokuša da zadrži Raghava koji namerno iscenira reakcije kao da ga Agasthya tuče. Pakhi stiže tamo i, naravno, šokirana je kada vidi Agasthyu kako kobajagi tuče Raghava. Agasthya joj objašnjava da Raghav glumi. Prikazan je flešbek u kom je Ishaan upozorio Raghava da Pakhi stiže tamo sa Mohitom.
Ishaan daje novac Raghavu i traži od njega da napusti Delhi.
Pakhi je u vrtlogu, nije joj jasno kako sve ukazuje da je Agasthya krivac za sve, svojim očima je svedočila njegovoj promeni.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *