Fanaa Ishq Mein Marjawan – 20. epizoda - Ishaan je upao u komu, Pakhi je osumnjičena od strane policije!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 20. epizoda – Ishaan je upao u komu, Pakhi je puštena na slobodu!

By  | 

Ishaan je upao u komu, Pakhi je puštena na slobodu!
Yug govori Agasthyi da je hakovao sve bezbednosne kamere policijske stanice.
Inspektor Virat uzrujanoj Pakhi. Ona ga moli da joj otkrije kako je Ishaan. Virat traži od nje da prekine svoju dramu i kaže mu istinu. Ona (Pakhi) je poslala poruku Ishaanu i pozvala ga u skladište. Pakhi to poriče, Ishaan je njoj poslao poruku.
Agasthya sve gleda. Yug veli da je hakovao Ishaanov i Pakhin telefon slao poruke u njihovo ime.
Virat zahteva od Pakhi da kaže pravu istinu. Pita kako je moguće da su samo njeni otisci na nožu s kojim je Ishaan izboden. Pakhi odvrati da je možda ubica nosio rukavice. Agasthya stiže tamo sa advokatom i kaže Pakhi da više ne mora da odgovara na njegove pitanja. Pakhi ga uplakana grli. Virat izjavi da ima nalog za hapšenje Pakhi i da je sud na odsustvu, tako da ga niko ne može sprečiti da je hapsi zbog Ishaanovog ubistva. Pakhi viče da je Ishaan još živ. Virat odvrati da je doktor rekao da su mu šanse za preživljavanje minimalne.
Pakhi je odvedena u ćeliju.
Pakhina majka pita zar ne mogu da spreče da Pakhi prenoći iza rešetaka. Agastya se priseća svog razgovara sa advokatom kome je naredio da zadrži Pakhi bar jedan dan u zatvoru.
U bolnici, Shubham saopšti ocu da je doktor rekao da su Ishaanove šanse da se izvuče male.
Pakhi plače sećajući se Ishaana.
Agasthya, koji ovo posmatra, izjavi da će Ishaan uskoro umreti, a onda će Pakhi zauvek biti njegova.
Pakhi se moli Bogu da spase Ishaana.
Doktor saopšti Ishaanovom ocu i Shubhamu da je Ishaan nekim čudom spašen, ali on je u komi odakle je teško izvući se. Shubham je uveren da će Ishaan uskoro izaći iz kome. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *