Fatalna ljubav od 45 do 47 epizode - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 45 do 47 epizode

By  | 

Fatalna ljubav od 45 do 47 epizode
Prevod Jeca.
45: Bolivarov šef kaže da Sara nije od poverenja, na šta ovaj odgovara da je ona jedna od najboljih agenata i iznenađen je što sumnja u njenu lojalnost. Jedan policijac uđe u sobu gde su Clarita i Reina, ona (valjda Reina) mu kaže da se oseća loše i u trenutku nepažnje, ona ga udari, uzme mu pištolj i iskoristi da izađu odatle. Ispred svoje majke, Octavio kaže Victoru da ga je ona udarala kad je bio mali, jednom mu je stavila kesu na glavu da ga ne sluša kako plače, na užas prisutnih. Sara kaže Boliveru da nije uspeo jer mu je pobegao Octavio de Rosas, na šta ovaj pita da li voli Octavia, na šta odgovori da kako ga je volela tako ga mrzi svim snagama, zbog čega sad ne oseća ništa prema njemu.

46: Octavio de Rosas kaže Victoru da je sahranio majku i pita da li je on sahranio, na šta ovaj odgovori da je bio bednik koji je zaslužio da umre (ovu rečenicu baš i nisam razumela). Supremo kaže Reini da ona nije odgovorna za smrt nijednog tela koje su pronašli u bašti, međutim, nije postupila u skladu sa dogovorom, jer je pristala da preda dijamante na dan svog venčanja sa Víctorom de Rosas i nije uspela. Bolivar dođe da oslobodi Reinu, ali ga ona ne identifikuje jer je nestalo struje i slučajno ga upuca. Potom dotrči do njega očajna da vidi da li ga je ubila, ali on joj kaže da se ništa nije desilo jer je nosio neproboji prsluk. Reina kaže Javieru da ne nalazi Claritu, tako da počnu da je traže ali sve izgleda kao da su je odveli. Bolivar kaže svom šefu da se devojčica pojavila u grobu (spava) vezana, razlog zbog žele da otpišu Reinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


47: Octavio de Rosas se ubije i dok agenti uzimaju izveštaj, Sara odlazi govoreći Victoru da ona više nema veze sa slučajem. Susana prizna Victoru da on nije otac njene ćerke, na šta on odgovori da je dobro što ništa nije rekla, jer je neke stvari bolje prećutati. Victor kaže Estefaniji da čuva Gretu i da ne brine za Octavia, imao je toliko ljudi koji su ga mrzeli da će biti teško da saznaju ko ga je ubio. Reina stiže na sahranu Octavia na zaprepašćenje svih i kaže Victoru da ako joj oprosti biće sa njim.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *