Fatalna ljubav od 679. do 682. epizode!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav od 679. do 682. epizode!

By  | 

Fatalna ljubav od 679. do 682. epizode!

679 epizoda

Nani je spasena. Pojraz, nakon sto je hteo da je izgubi, oprasta joj sve. Sa druge strane, Nani pokusava da ustane iz bolnickog kreveta i shvata da ne oseca noge.

680 epizoda

Nani govori Pojrazu da ce sama ustati sa poda. On joj govori da ona ima ko ce o njoj da brine. Pojraz brine o Nani, dok ga ona gleda puna ljubavi.

681 epizoda

Uz pomoc Pojraza Nani staje na svoje noge. Pojraz kaze da je dobio sta je zeleo, sledi novi pocetak za Nani i kraj za njega.

682. epizoda
Sahin se zahvaljuje Pojrazu sto nije umro, a da nije rekao Pojrazu o zmijama u njegovoj kuci. On mu govori da je Semih razlog njegovog odlaska u zatvor, a da je Dzansal isporucila Nani Zahiru, te da su oni pokusali da ga ubiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *